Etiquetes

dimecres, 14 de desembre del 2011

Identitat i Territori

Gran dia d'exposicions!

Aquest treball en grup era lliure, és a dir, podiem escollir el tema que més ens agradava o el que creiem més interessant. El meu grup vam escollir el territori de les percepcions a través dels contes infantils. Ja que creiem important que la influència dels contes és molt positiva cap als nens, ja que ells aprenen dels personatges dels contes.

Ens vam basar en el conte de Pinotxo, la Bella i la Bèstia, i la llebre i la tortuga. Aquest tres contes transmeten uns valors diferents els quals vam agafar per tenir diferents perspectives de diversos contes.


A través d'aquest enllaç podeu accedir al nostre prezi on està creat el nostre treball de identitat i territori: http://prezi.com/ktt-rtpdi8hh/percepcions/

La presentació va anar molt bé i crec que va ser un tema bastant interessant i creatiu que al públic li va agradar molt. També fer aquest treball ens a ajudat tant per COED com per GITIC, ja que hem practicat i utilitzat eines de TIC i ens hem pogut expressar de manera coherent a través de les classes de COED.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada